fbpx

Іванна Червінська з Коломийщини пройшла до півфіналу "Голосу країни-6". ВІДЕО

Стиль життя 09:49, 16.05, 2016

У чвертьфіналі шоу "Голос країни", що відбувся 15 травня, підопічна Святослава Вакарчука з Печеніжина виконала народну пісню "Едерлезі" та пройшла до півфіналу.

У неділю, 15 травня, на шоу "Голос країни" відбулися перші прямі ефіри. Згідно з правилами цього етапу, учасник, який набрав найбільше глядацьких голосів у кожній команді, автоматично потрапив до наступного туру. Ще одного вокаліста, який пройшов далі, визначав зірковий тренер.

Іванна Червінська з Печеніжина Коломийського району, яка популяризує українську народну пісню, виступила останньою у чвертьфіналі. Її підтримала Ніна Матвієнко та віддала за неї свій голос. Народна пісня "Едерлезі" у виконанні Іванни Червінської зачарувала тренерів. 

Глядачі проголосували за іншу підопічну Святослава Вакарчука Віталіну Мусієнко. Однак зірковий тренер вибрав Іванну Червінську. 

У чвертьфіналі "Голосу країни-6" виступила ще одна прикарпатка Христина Олексин з команди Івана Дорна. Дівчина вразила тренерів енергійним виконанням популярної пісні "Aretha Franklin – Chain Of Fools", а також яскравим спокусливим образом. На жаль, у півфінал їй пройти не вдалося.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: