fbpx

Іванофранківець побив стільцем знайомого через свій програш у більярд

Суспільство 10:18, 06.12, 2018

Івано-Франківський міський суд виніс вирок у справі 31-річного жителя обласного центру Прикарпаття, якого досудове слідство підозрювало у жорстокому побитті, яке несе загрозу для життя (ст. 121 ч. 1 КК України).

Суд встановив, що 30 грудня 2017 року підозрюваний разом із потерпілим зайшли зіграти у більярд в один із більярдних клубів по вулиці Чорновола. За попередньою домовленістю між ними оплачувати за гру мав той, хто програє. Після зіграної партії вони обоє підсіли до барної стійки, де замовили алкоголь. У цей час між чоловіками виникла суперечка, оскільки підозрюваний не бажав розплачуватись за гру, хоч потерпілий і виграв, передає прес-служба суду. 

У ході словесної суперечки підозрюваний наніс потерпілому один удар кулаком у голову, від чого той втратив рівновагу й упав зі стільця на землю. Далі підозрюваний схопив стілець, на якому сидів потерпілий, і наніс ним два удари у голову останнього. 

В судовому засіданні обвинувачений свою вину визнав, послідовно та повною мірою підтвердив обставини вчиненого ним злочину. За вказані дії обвинувачений дуже шкодує та просить вибачення у потерпілого. Обвинувачений у вчиненому щиро розкаявся, просив суд суворо його не карати. 

Дослідивши матеріали справи, вивчивши надані докази, а також заслухавши покази сторін, Івано-Франківський міський суд ухвалив визнати підозрюваного 1987 року народження винним у вчиненому злочині та призначив йому покарання у вигляді двох років позбавлення волі.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: