fbpx

Іванофранківець проведе 9 років за ґратами за виготовлення і збут наркотиків

Суспільство 15:05, 23.04, 2019

Івано-Франківська місцева прокуратура довела у суді вину 28-річного франківця. Наступні 9 років чоловік проведе за ґратами.

Чоловік упродовж 2015 року в м. Івано-Франківську надавав приміщення для незаконного вживання наркотичних засобів, незаконно зберігав прекурсори з метою їх використання для виготовлення "амфетаміну", зробив і зберігав обладнання, призначене для виготовлення психотропної речовини, та виготовляв, зберігав з метою збуту, а також продавав психотропні речовини в особливо великих розмірах, повідомили у прес-службі обласної прокуратури.
 
Івано-Франківська місцева прокуратура підтримала публічне обвинувачення у кримінальному провадженні щодо чоловіка, який вчинив злочини, передбачені ч. 1 ст. 317 ("Організація або утримання місць для незаконного вживання, виробництва чи виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів"), ч. 1 ст. 311 ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів"), ч. 2 ст. 313 ("Викрадення, привласнення, вимагання обладнання, призначеного для виготовлення наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів, чи заволодіння ним шляхом шахрайства або зловживання службовим становищем та інші незаконні дії з таким обладнанням"), ч. 2, ч. 3 ст. 307 ("Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів") КК України.
Прокурор у суді довів вину обвинуваченого. Суд визнав обвинуваченого винним у перелічених правопорушеннях та призначив остаточне покарання у виді 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна.
Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: