fbpx

Івано-Франківщина виграла Кубок України з кікбоксингу WAKO

Спорт 17:10, 09.12, 2014

З 5 по 7 грудня у м. Бровари (Київська обл.) відбувся Кубок України з кікбоксингу WAKO серед дорослих. У змаганнях взяли участь спортсмени з 22 областей України.

Збірна команда Івано-Франківської області була представленна спортсменами ДЮСШ №1 ФСТ "Україна" і  змогла завоювати 10 золотих, 3 срібні і 1 бронзову нагороди. Це дозволило нашій області посісти перше загальнокомандне місце і вибороти Кубок України з кікбоксингу WAKO, інформує sport.if.ua.

Спортсмени займаються під керівництвом заслуженого тренера України Солов'я О. Я., заслуженого майстра спорту України Соловей К. Г. та тренера Савчака Л. С.

Окрім того, 3 грудня відбулась конференція Федерації кікбоксингу WAKO України, на якій заслуженого  тренера України Солов'я Олега Ярославовича включили до тренерської ради національної Федерації кікбоксингу України WAKO та призначили тренером збірної команди України.

Також в рамках Кубку України серед дорослих паралельно пройшов Кубок федерації серед дітей, кадетів, та юніорів. На цьому кубку івано-франківські спортсмени вибороли 12 золотих, 5 срібних та 5
бронзових медалей.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: