fbpx

Івано-Франківськ побратається з містом з Індії. ВІДЕО

Суспільство 07:15, 20.06, 2018

Невдовзі Івано-Франківськ матиме ще одне місто-побратима. З Індії. Таке партнерство уже схвалили у посольстві. А індійська делегація у День міста відвідала майбутнього "партнера".

В управлінні економічного та інтеграційного розвитку відзначають, Івано-Франківськ має вигідне географічне розташування. Він є центром Європи. А тому тут сходяться різні культурні течії. У серці Прикарпаття проживають представники різних національностей. У тому числі чимало індусів. Це в основному студенти місцевих вузів. До того ж, запевняють посадовці, культури обидвох країн не такі далекі, як здається на перший погляд, інформує ТРК "Вежа".

Індус Раджи разом із дружиною уже 12 років живе в Україні. Два із них – в Івано-Франківську. Каже, це місто для них тепер як своє. А тому хотілося поділитися із ним найсокровеннішим – рідною культурою. Так виникла ідея створити тут індійський культурний осередок.

Співпрацю з Індією міська влада має намір спроектувати у першу чергу на освіту. Адже лише в Івано-Франківському медуніверситеті навчається близько півтисячі індійських громадян.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: