fbpx

Івано-Франківськ та Луцьк стали лідерами в рейтингу можливостей міст. ІНФОГРАФІКА

Суспільство 10:15, 24.03, 2018

Вчора презентували Четверте всеукраїнське муніципальне опитування соціологічної групи "Рейтинг" від імені Міжнародного республіканського інституту. Згідно з опитуванням Івано-Франківськ лідирує у різноматності дозвілля, за реалізацією духовних потреб та можливістю впливати на процес формування рішень у місті.

За результатами дослідження Івано-Франківськ визнано містом, де можна різноманітно провести дозвілля. 58% франківців дали оцінку відмінно та добре. Друге місце отримав Ужгород. 9 та 10 місця у цьому списку посіли Львів та Дніпро з результатом: 49% та 47% відповідно, передає прес-служба Івано-Франківського МВК.
1
Ще одним досягненням містяни Івано-Франківська назвали можливість вільно реалізувати свої духовні потреби. З оцінками 31%  відмінно та 45%  добре, в загальному підсумку місто отримало результат 76%. Наступну сходинку посів Луцьк: 19% та 52%, що в сумі складає 71%.
2
Серед можливості населення включатися у процес формування рішень у місті знову лідирує Івано-Франківськ з результатом: 5%  відмінно, 24%  добре та 39% – середньо.
3
У трійці лідерів Івано-Франківськ щодо можливості займатися підприємницькою діяльністю. 5% назвали умови відмінними, 22% дали оцінку добре, а 34% середній рівень.
4
11% населення назвали відмінною можливість самореалізуватися та займатися улюбленою справою, 32%  добре оцінили цей фактор, 36%  середньо. Тут наше місто поступилося Луцьку на 10% загальної оцінки.
5
3% жителів Івано-Франківська вважають відмінною можливість отримувати достатньо грошей за свою роботу, 14%  дали оцінку добре, а 35% – середньо. Загальною сумою місто зайняло 3-тю сходинку.
6
Дещо нижче опинилося наше місто у рейтингу щодо можливості отримувати якісну освіту різних спеціальностей та рівнів. 7% назвали цю можливість відмінною, 32%  доброю, а 39%  дали оцінку середньо. Таким чином Івано-Франківськ розташувався на 8-й позиції, поступившись Луцьку, Вінниці, Дніпру, Сєвєродонецьку, Львову, Хмельницькому, Києву. 
7
Щодо вільного пересування усіма частинами та районами міста франківці також дали низьку оцінку: в загальному підсумку 13-те місце. 
8
Можливість вільно висловлювати свої думки мають 21% франківців, що назвали її відмінною. 44% жителів міста оцінили її добре, а 23%  середньо. 
9
За результатами зведеного індексу оцінки можливостей міста серед 9 сфер перші сходинки розділили Івано-Франківськ та Луцьк з результатом: 3,5. 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: