fbpx

Івано-Франківськ відвідав ватиканський Кардинал Леонардо Сандрі. ФОТО

Суспільство 09:54, 16.07, 2017

Вчора, 15 липня, Івано-Франківськ приймав у себе Високоповажного гостя – Префекта Конгрегації Східних Церков Кардинала Леонардо Сандрі.

Кардинал відвідав Івано-Франківськ у рамках пастирського візиту до України як вияву любові Папи Франциска до УГКЦ, передає прес-служба Івано-Франківської архієпархії УГКЦ.  

Префекта Конгрегації Східних Церков Кардинала Леонардо Сандрі, Блаженнішого Святослава, Апостольського Нунція в Україні Клаудіо Ґуджеротті зустрів в аеропорту Івано-Франківська Митрополит Володимир Війтишин разом із представниками Архієпархіальної Курії. Гостям представили Католицьку школу-гімназію Св. Василія Великого. Згодом високоповажних гостей зустріли наймолодші мешканці міста Івано-Франківська в Архікатедральному і Митрополичому Соборі Воскресіння Христового. 

За час свого перебування в обласному центрі представник Папи Франциска відвідав також Івано-Франківське Архієпархіальне Управління, Духовну семінарію, Навчальний корпус Архієпархії та Лікувально-діагностичний центр Св. Луки.

"Я насправді щиро вдячний Митрополиту Володимиру за такий приємний подарунок, що маю нагоду побувати в серці Архієпархії  Архікатедральному Соборі, а також і в самій зіниці ока Митрополії – Духовній семінарії",  звернувся до усіх присутніх Леонардо Сандрі. 

Владика Володимир зізнався, що вірні Архієпархії були задоволені та вдячні за візит Кардинала.

"Наша Архієпархія завжди з великою радістю приймає у себе таких високодостойних гостей, а Ваше перебування з нами відчувають також усі вірні",  поділився Владика Володимир.

На завершення візиту Архієпископ і Митрополит Володимир Війтишин подякував Кардиналу за Його присутність між нами, як видимого знаку любові Папи Франциска до Івано-Франківської Архієпархії та УГКЦ в цілому.

Після свого перебування в Івано-Франківську Кардинал Леонардо Сандрі візьме участь у заходах та  богослужіннях в рамках Всеукраїнської прощі у Зарваниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: