fbpx

Івано-Франківськ запрошує на Форум малого та середнього бізнесу

Політика 11:18, 30.09, 2018

Чи реально в Україні вести відповідальний бізнес? З’ясувати це вирішила Українська Галицька Партія. Тому в Івано-Франківську вона організовує Форум малого та середнього бізнесу.

"Від бізнесу залежить майбутнє міста. Яким ми його збудуємо та як змінимо, залежить від нас із вами. Тому ми вирішили зібрати підприємців, разом обговорити і зрозуміти, наскільки ми разом готові брати на себе відповідальність за зміни в нашому місті", – говорить організатор події, голова Івано-Франківського осередку УГП Олег Саїк.

Організатори обіцяють важливі кейси від досвідчених підприємців, обговорення проблем і викликів, які постають перед бізнесом.

Спікерами Форуму стануть успішні люди, які працюють над розвитком підприємництва в Україні та за кордоном. Вони поділяться своїм досвідом та інструментами для реальних змін.

Зокрема, серед спікерів франківчанин Вадим Мельник, який став польським студентом і заснував там стартапи з виготовлення дронів та програмного забезпечення. Його дрони перевозять кров та працюють на знімальних майданчиках Голівуду. Зараз Вадим придивляється до українського ринку, щоб розвивати свій бізнес тут.

Історія Вадима  у відео нижче:

Українська Галицька Партія запрошує підприємців, директорів, менеджерів на Форум і закликає стати частиною активного середовища експертів та громадських активістів, щоб разом відкривати нові можливості для розвитку Івано-Франківська.

Форум малого та середнього бізнесу відбудеться 6 жовтня о 14:00 в "Інтелект Хаб".

Зареєструватись можна тут: https://goo.gl/vRMdrF

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: