fbpx

Івано-Франківська Архієпархія УГКЦ забезпечила продуктами харчування переселенку з Донбасу

Суспільство 21:51, 20.07, 2016

Переселенка з Донбасу п. Валентина опинилась в надскладних умовах життя. За своєю професією вона – лікар і, боячись, щоб її не забрали ворожі сили на фронт, змушена була втікати зі свого рідного містечка Шахтарськ. Сьогодні вона мешкає в Івано-Франківську, не маючи змоги навіть забезпечити себе простими продуктами харчування.

Зусиллями Економічного відділу  Архієпархії, з благословення Архієпископа і Митрополита Івано-Франківського Кир Володимир Війтишина, було прийнято рішення посприяти цій жінці у складних обставинах життя. Таким чином сьогодні, 20 липня, в Архієпархіальному управлінні відбулась передача продуктів харчування п. Валентині, повідомила прес-служба Івано-Франківської Архієпархії УГКЦ.

"З початком війни я втратила абсолютно все: рідний дім, речі, близьких , – зі сльозами на очах зізнається п. Валентина.  Ще до початку цих подій я придбала у Донецьку нову квартиру. Тепер же на її місці – порожньо. Дуже важко опинитись в чужому місті, без документів  і без гроша, оскільки наші пенсії затримуються, а тому дякую Вам усім".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: