fbpx

Івано-Франківська федерація футболу висловила недовіру керівнику ФФУ

Спорт 13:44, 14.12, 2014

13 грудня виконком Івано-Франківської обласної федерації футболу прийняв рішення звернутися до керівництва національної асоціації з вимогою про проведення позачергового звітно-виборного Конгресу ФФУ.

"Ситуація, яка нині склалася у Федерації футболу України, викликає занепокоєння. Спостерігається глибока управлінська криза в керівництві українського футболу. Футбольна громадськість нашої країни потребує реабілітації ФФУ. У державі триває повне перезавантаження влади, ми пропонуємо зробити це і в футболі – не тільки в головному штабі, а й у всіх регіональних федераціях",  підкреслив в.о. голови ІФФФ Тарас Клим, пише Галичина спортивна.

Таким чином, Івано-Франківська обласна федерація футболу підтримала ініціативу Федерації футболу Волині, Кіровоградської обласної федерації футболу, Житомирської обласної федерації футболу та Федерації футболу Києва, члени виконкому яких раніше також висловили недовіру Анатолію Конькову.

Нагадаємо, 18 грудня відбудеться XVI Конгрес ФФУ, на якому, на думку ЗМІ, буде ініційована відставка нинішнього глави національної асоціації.

футбол

футбол

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: