fbpx

Івано-Франківська міська рада не може оформити право власності на локомотиворемонтний завод

Суспільство 10:13, 07.11, 2017

Міська рада Івано-Франківська не може оформити право власності на локомотиворемонтний завод, а на представників міської влади відкриті кримінальні справи.

Про це на оперативній нараді заявив міський голова Івано-Франківська Руслан МарцінківВін зазначив, що Фонд майна блокує передачу заводу у власність міста. 

Заступник мера Олексій Кайда запропопонував організувати автобуси, взяти плакати і організувати мітинги під АМК, Генпрокуратурою, МВС, СБУ.

"Треба зробити таку оглядову екскурсію по місту Києву,  сказав Кайда. – Комусь вигідно завод загробити і продати його якимось жулікам". 

Марцінків сказав, що ситуацію треба вирішити законним методом.  "Якщо були порушення, через суд відміняйте або дайте працювати",  сказав мер. 

"Якщо надалі будуть перешкоджати, щоб місто стало власником акцій, це підприємство піде на банкрутство", – додав директор заводу Руслан Терешко.

Нагадаємо, 28 серпня Івано-Франківський локомотиворемонтний завод офіційно став власністю міста.

Наприкінці вересня антимонопольний комітет заблокував купівлю Івано-Франківською міською радою локомотиворемонтного заводу.

КУРС писав, що Марцінків обіцяє на локомотиворемонтному заводі зберегти робочі місця та виробництво. Руслан Терешко став т.в.о. директора ПрАТ "Івано-Франківський локомотиворемонтний завод" на початку жовтня.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: