fbpx

Івано-Франківська обласна рада оголосила конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування

Суспільство 17:25, 01.04, 2016

На Івано-Франківщині з 1 квітня 2016 року обласна рада оголосила сьомий обласний конкурс проектів та програм розвитку місцевого самоврядування.

Учасниками конкурсу можуть бути органи місцевого самоврядування сіл, селищ і міст районного значення Івано-Франківської області, які у встановленому порядку подали затверджені рішенням відповідної ради проекти. Максимальний розмір співфінансування з обласного бюджету – 150 тисяч гривень. Обсяг фінансування з обласного бюджету заходів проекту, поданих сільськими радами, не повинен перевищувати 90% загального бюджету, а селищними і міськими (міст районного значення) – 75% загального бюджету проекту.

Крім цього, учасниками Конкурсу можуть бути спільні проекти декількох територіально прилеглих органів місцевого самоврядування Івано-Франківської області, які затверджені у встановленому порядку рішеннями відповідних рад. Участь у спільних проектах не обмежує право органу місцевого самоврядування подати окремий проект до участі у Конкурсі. Максимальний розмір співфінансування з обласного бюджету по спільних проектах – 400 тисяч гривень. Обсяг фінансування з обласного бюджету заходів спільного проекту не повинен перевищувати 75% загального бюджету.

Водночас апробаційними у 2016 році визначаються проекти та програми, спрямовані на будівництво (реконструкцію, капітальний ремонт) систем водопостачання та розвитку пожежно-рятувальних підрозділів добровільної пожежної охорони.

Максимальний розмір співфінансування з обласного бюджету по проектах та програмах, спрямованих на будівництво (реконструкцію, капітальний ремонт) систем водопостачання – 100 тисяч гривень з розрахунку на 1 км водопровідних мереж без врахування індивідуальних підключень, але не більше 500 тисяч гривень на один проект чи програму. Обсяг фінансування з обласного бюджету заходів проекту не повинен перевищувати 50% загального бюджету.

У результаті реалізації проекту з водопостачання повинно бути охоплено не менше 75% домогосподарств, які знаходяться на території виконання проекту. У той же час не менш як 90% домогосподарств села (селища, міста) повинні мати технічну можливість під’єднатися до створеної (покращеної) мережі під час реалізації проекту чи після його завершення.

Максимальний розмір співфінансування з обласного бюджету по проектах та програмах, спрямованих на розвиток пожежно-рятувальних підрозділів добровільної пожежної охорони, – 300 тисяч гривень. Обсяг фінансування з обласного бюджету заходів проекту не повинен перевищувати 50% загального бюджету.

На підставі висновків експертної комісії рада Конкурсу напрацьовує рекомендації щодо переможців Конкурсу та подає їх на розгляд голові обласної ради. Голова обласної ради видає розпорядження щодо визначення переможців Конкурсу. 

Кінцевий термін подання проектів – до 12 години 31 серпня 2016 року. 

Проекти подавати або надсилати поштою за адресою: м. Івано-Франківськ, вул. Грушевського, 21, каб. 508, з поміткою "На Конкурс".

Контактна особа: Цимбалюк Юрій Володимирович, тел. (0342)-55-19-27, 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: