fbpx

Івано-Франківська ОДА втрутилася в конфлікт на Бурштинській ТЕС, через який протестують енергетики

Економіка 11:29, 23.11, 2016

В облдержадміністрації відбулася нарада щодо діяльності Бурштинської ТЕС, викликана акцією протесту 20 листопада.

Нарада відбулася під керівництвом заступника голови ОДА Ярослава Паранюка за участю директора департаменту економічного розвитку, промисловості та інфраструктури Жанни Табанець, голови ліквідаційної комісії департаменту промисловості та інфраструктури ОДА Сергія Подошви, міського голови Бурштина Роксолани Джури, керівників Бурштинської ТЕС та профспілкового комітету підприємства.

Як зазначив під час зустрічі Ярослав Паранюк, обласна влада оперативно відреагувала на чергову акцію протесту працівників Бурштинської ТЕС, яка відбулася в неділю, 20 листопада.

Надаємо, що працівники установи заблокували рух на автомобільній дорозі державного значення Н-09 Мукачево – Львів через неврегульовані питання із заробітною платою.

Читайте: Біля Бурштина – затор: енергетики вийшли на акцію протесту

"Перший крок до врегулювання даної проблеми обласна влада зробила – ми написали листа генеральному директору ДТЕК Максиму Тімченку з проханням розпочати конструктивні переговори та вишукати можливість врегулювання проблемних питань, порушених працівниками електростанції", – акцентував Ярослав Паранюк.

Жанна Табанець зазначила, що невдоволення працівників промислового об’єкту викликане через неврегульованість у взаємовідносинах адміністрації та профспілкового комітету підприємства, відсутність повноважень у керівництва електростанції для забезпечення повноцінної участі в переговорному процесі і, як наслідок, неможливість прийняття соціально відповідальних рішень з метою недопущення соціальної напруги в суспільстві, інформує прес-служба ОДА.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: