fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Суспільство
  • "Івано-Франківськгаз" просить мешканців прикарпатського села, які нелегально врізалися в газопровід, подати заяви на офіційне підключення

"Івано-Франківськгаз" просить мешканців прикарпатського села, які нелегально врізалися в газопровід, подати заяви на офіційне підключення

Суспільство 13:34, 04.06, 2018

Газорозподільна компанія готова найближчим часом розгляне технічні можливості газифікації домоволодінь у селі Пасічна Надвірнянчького району. Для цього споживачам необхідно лише звернутися із заявою в газову компанію.

Вартість робіт стандартного приєднання встановлюється Національною комісією, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг.

За умови відсутності зауважень в документації газорозподільна компанія протягом 10 робочих днів з дня реєстрації заяви повинна видати замовнику проекти договорів, техумов та відповідні рахунки. Для виконання комплексу робіт зі стандартного приєднання об'єкта або земельної ділянки законодавством відведено тримісячний термін.

Як писав КУРС, при зміні схеми транспортування газу з Битків-Бабчинського родовища в квітні цього року ПАТ "Укрнафта" виявила нелегальні підключення до мереж у селі Пасічна Надвірнянського району

ПАТ "Івано-Франківськгаз" надає послуги газопостачання 738 домоволодінням в селі Пасічна Надвірнянського району. Загалом у населеному пункті нараховується більш як 1800 домогосподарств, повідомляють в Івано-Франківськгазі.

"Решта мешканців села не є клієнтами нашої компанії, відповідно ми не надавали їм жодних послуг. Ми не проводили в їхніх помешканнях ані планово-технічного обслуговування, ані обстеження дворових вводів чи ремонт газових приладів", – розповідає керівник Надвірнянського відділення ПАТ "Івано-Франківськгаз" Ігор Лундяк.

Станом на 1 червня поточного року жодних заяв на проведення газифікації до Надвірнянського відділення ПАТ "Івано-Франківськгаз" від мешканців с. Пасічна не надходило.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: