fbpx

"Івано-Франківськгаз" розіграв сигналізатори загазованості серед найдисциплінованіших клієнтів

Суспільство 15:03, 17.04, 2018

ПАТ "Івано-Франківськгаз" розіграв серед власників димохідних газових приладів сигналізатори загазованості. Подарунки від газорозподільної компанії отримали 10 дисциплінованих споживачів.

Переможців визначали за допомогою програми генератора випадкових чисел.

Умови розіграшу були прості: наявність зареєстрованих димохідних газових приладів, передавання показань лічильника з 1 по 5 число через дистанційні сервіси та своєчасна оплата за спожитий газ. 

"Участь у розіграші брали споживачі, які протягом останніх чотирьох місяців вчасно передавали показання лічильника зручним для себе дистанційним способом: це Особистий кабінет, SMS-повідомлення на номер 7104, IVR, Контакт-центр чи мобільний додаток 104 Mobile. Загалом участь у конкурсі взяли майже 10 тисяч споживачів", – каже Еллеонора Близнюк, начальник управління клієнтського сервісу ПАТ "Івано-Франківськгаз".

Сигналізатори загазованості в якості подарунків вибрані не випадково, кажуть газовики. Адже мета розіграшу – привернути увагу споживачів до безпечного використання газових приладів у побуті. Адже від дотримання елементарних правил залежить життя і здоров’я людей. 

"Димохідні прилади під час роботи для згорання газу використовують кімнатне повітря, а продукти згорання виводяться в димоходи. При несправних димоходах та вентканалах шкідливі продукти горіння, замість того, щоб виводитися назовні, накопичуються в приміщенні. І як наслідок – отруєння чадним газом. Якщо ж встановлений сигналізатор загазованості, то при наявності мікроконцентрації газу в приміщенні він подаватиме звукосвітловий  сигнал. І споживач буде попереджений про небезпеку", – розповідає головний інженер ПАТ "Івано-Франківськгаз" Андрій Витрикуш.  

В газорозподільній компанії кажуть, розіграш подарунків серед своїх клієнтів проводитимуть і надалі. Адже у такий спосіб не лише нагадують правила безпечного використання газу у побуті, а й дякують споживачам за довгі роки співпраці. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: