fbpx

Івано-франківські бійці спецпідрозділу "Фантом" повернулися додому. ФОТО

Суспільство 19:15, 17.10, 2016

Сьогодні в Головному управлінні ДФС в Івано-Франківській області вчергове зустрічали працівників податкової міліції, які прибули із зони проведення антитерористичної операції.

Працівники спецпідрозділу "Фантом" – Путько Ростислав, Татарчук Микола, Кравець Андрій протягом кількох місяців несли службу на контрольних пунктах в’їзду/виїзду на лінії розмежування між Україною та тимчасово окупованими територіями у Донецькій та Луганській областях.

Традиційно співробітників зустрічали керівники ГУ ДФС в області, працівники підрозділів податкової міліції, де несли службу "фантомівці" до відбуття на ротацію. В. о. начальника ГУ ДФС в області Віктор Глушпенко привітав бійців з поверненням до рідної домівки та подякував за те, що з гідністю та мужністю виконували свій конституційний обов’язок на сході країни. 

Загалом, з квітня 2015 року на сході країни в складі спеціального підрозділу Державної фіскальної служби "Фантом" несли службу 25 податківців Івано-Франківщини, з яких ще 6 на сьогодні перебувають у зоні АТО. Дехто із працівників пройшли декілька ротацій.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: