fbpx

Івано-франківські діти відпочивають в Одесі

Суспільство 18:28, 08.12, 2014

На виконання Закону України "Про оздоровлення та відпочинок дітей" діти з міста Івано-Франківська з 6 по 27 грудня 2014 року навчаються, повноцінно відпочивають та оздоровлюються на базі ДП УДЦ "Молода гвардія".

Діти відпочиватимуть та проживатимуть впродовж 21 дня в затишних кімнатах. Для повноцінного відпочинку дітей дирекція закладу забезпечила своїх вихованців настільними іграми, спортивним інвентарем, різноманітними творчими студіями, повідомляє КУРС із посиланням на МВК.

Однією з пріоритетних форм виховної роботи в УДЦ "Молода гвардія" є робота творчих майстерень, яка ведеться постійними керівниками цілий рік. Діти із задоволенням відвідуватимуть творчі майстерні: "Орігамі", "Паперові витівки", "Англійський клуб", "Канзаші", "Стилістика", "Чарівний пензлик", "Країна бісеру", "Сувенірна майстерня", "Дитяча філокартія", "Чарівна стрічка", "Всяка всячина", хореографічний гурток.

Окрім оздоровлення, навчання є одним із напрямків діяльності УДЦ "Молода гвардія".

Перебування в центрі спрямоване на розвиток інтелектуального потенціалу; креативного мислення; адаптивної здатності свідомості.

Дітей також очікують цікаві мандрівки та розваги, різноманітні виставки та музеї, зустрічі із акторськими колективами, тощо.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: