fbpx

Івано-франківські добровольці Нацгвардії після трьох місяців у зоні АТО повертаються додому. ФОТО

Суспільство 13:46, 14.01, 2016

Івано-Франківські добровольці Національної гвардії повернулися з зони АТО після тривалого відрядження.

Більше трьох місяців військовослужбовці Івано-Франківського батальйону виконували завдання в зоні антитерористичної операції на Луганщині. Чоловіки цього батальйону всі прийшли захищати свою землю за власним бажанням, за покликом серця. Вони залишили свою роботу, бізнес, родини, бо вважали що сьогодні їх місце саме тут, повідомляють у прес-службі Нацгвардії України.

За цей період гвардійці затримали 25 одиниць автомобільної техніки, які здійснювали вантажні перевезення без належно оформлених документів на вантаж або за їх відсутністю. На рахунку цих кремезних чоловіків неодноразові затримання громадян, які знаходяться в розшуку або підозрюються у пособництві в діяльності незаконних збройних формувань "ДНР" та "ЛНР".

Сьогоднішні солдати, які ще не так давно були успішними бізнесменами, хлопці з вищою освітою, художники, письменники-початківці, музиканти, стоячи в строю, не приховували своєї радості від скорого повернення додому. Настрій у всіх був піднесений, тому під час вручення грамот хлопці завзято аплодували своїм побратимам.

Командир об’єднаного угруповання НГУ полковник Руслан Счастний подякував гвардійцям за добру службу і побажав скорої і теплої зустрічі зі своїми близькими. Вже скоро хлопців будуть зустрічати дружини, діти, друзі і співслужбовці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: