fbpx

Івано-франківські освітяни підбили підсумки року

Суспільство 14:31, 30.12, 2014

В актовій залі ЗОШ № 23 відбулась підсумкова нарада усіх керівників закладів освіти міста за участю заступника міського голови Михайла Вереса та голови міської ради батьківського самоврядування, заступника голови громадської ради Петра Хмельовського.

На нараді зі звітом про виконання Програми "Освіта міста Івано-Франківська. 2012-2015 роки" за 2014 рік виступила начальник управління освіти і науки Наталія Микула. Заступником начальника управління освіти і науки з питань змісту освіти та інновацій Петром Ласійчуком зачитано узагальнені пропозиції управління освіти і науки до Міністерства освіти і науки України щодо змісту Концепції розвитку освіти України на 2015-2025 роки. Заступник начальника управління освіти і науки з виховної роботи Світлана Уварова проінформувала учасників наради про заходи на канікулярний період, передає КУРС з посиланням на прес-службу міськвиконкому.

Голова міськкому профспілки працівників освіти п. Анна Гривнак привітала усіх присутніх із різдвяно-новорічними святами.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: