fbpx

Івано-франківські школи можуть позмагатися за смарт-клас

Суспільство 20:17, 30.09, 2014

Учні та вчителі області можуть взяти участь у проекті "Samsung Electronics" та поборотися за смарт-клас, який вміщує 30 планшетів для учнів, монітор для вчителя, електронну сенсорну дошку для класу, інтернет-забезпечення.

Цей проект стартує в рамках співпраці Міністерства освіти та науки України й компанії "Samsung Electronics.Україна" і має на меті сприяти поглибленню знань у галузі інформаційних і комунікаційних технологій, а також вдосконаленню процесу навчання, підвищення рівня технічної оснащеності шкіл та надання доступу школярам і вчителям до високотехнологічних продуктів, інформує ГК.

У рамках проекту "Samsung Electronics" проводиться конкурс учнівських есе та освітніх проектів серед учнів та вчителів середніх шкіл усіх типів.

Проект планується провести у два етапи. Перший етап: з 1 до 31 жовтня 2014 року команди загальноосвітніх навчальних закладів надсилатимуть есе на тему "Школа майбутнього". Другий етап: з 7 до 19 листопада 2014 року 15 команд переможців 1-го етапу повинні розробити та завантажити на сайт відео, в якому відображено шляхи реалізації есе "Школа майбутнього".

За результатами голосування на сайті проекту буде обрано шість команд-переможниць, які отримають смарт-клас. Переможців конкурсу оголосять 30 листопада 2014 року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: