fbpx

Івано-франківські школярі придбали теплий одяг для бійців АТО

Суспільство 18:42, 11.09, 2014

Івано-франківські гімназисти передали представникам місцевої "Самооборони" придбаний власним коштом утеплений армійський одяг для вояків, які перебувають у зоні антитерористичної операції.

 

Збором коштів для українських військовослужбовців займалися учні Івано-Франківської гімназії № 2 разом із батьками. Загалом їм вдалось назбирати майже 5 тисяч гривень, яких вистачило на те, щоб придбати теплі речі для бійців антитерористичної операції на Сході – гольфи, куртки, накидки, наколінники та інший одяг та екіпірування. Як виявилося, батьки декого з гімназистів також брали участь в АТО, зокрема, в складі добровольчого батальйону "Прикарпаття", пише  ZIK.

"Всі навколо переживають – мами, діти. Всі хочуть, аби батько повернувся живим і з перемогою, аби війна швидке скінчилась і був мир", – зізналася учениця 2-б класу Валерія Місюк.

За словами матері одного з гімназистів Наталії Команіцької, вона, як і багато інших батьків, підтримала акцію про відмову від квітів на перше вересня, а на зекономлені гроші купили одяг воякам.

"Ми би хотіли, аби нас підтримали інші школи. Аби була допомога хлопцям на Сході, волонтерам, які ризикують і відвозять все це бійцям", – зауважила Наталія Команіцька.

Придбані речі гімназисти та їхні батьки принесли на пункт прийому допомоги та передали представникам івано-франківської "Самооборони". Саме "самооборонівці" будуть доставляти передачу на Донбас.

"У нас є зв’язки з багатьма добровольчими батальйонами, також ми працюємо волонтерами по області та по всій країні. Ми дізнаємось про проблеми з постачанням і намагаємось їх вирішити", – каже координатор івано-франківської "Самооборони" Юрій Лоп’янецький.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: