fbpx

Івано-франківські слідчі повернулися із зони АТО

Суспільство 09:39, 03.10, 2014

Керівники міліції Івано-Франківщини та колеги-правоохоронці зустріли працівників слідчих підрозділів міліції Прикарпаття, які щойно прибули із зони АТО, як справжніх героїв.

П'ятеро слідчих з обласного управління внутрішніх справ та міськрайорганів міліції Івано-Франківщини несли службу у Донецькій області відповідно до своїх функціональних обов'язків. Сьогодні четверо з них повернулися додому – ще один наразі проходить лікування в госпіталі, повідомляє КУРС з посиланням на УМВС в Івано-Франківській області.

Начальник УМВС України в Івано-Франківській області Микола Семенишин привітав підлеглих з поверненням та подякував їм за особисту мужність і героїзм, які вони виявили у захисті державного суверенітету і територіальної цілісності України, вірність Присязі правоохоронця та незламність духу. Він оголосив їм подяки та вручив грошові винагороди – по 500 гривень кожному. Крім того, зазначив очільник міліції краю, усі вони отримають позачергове міліцейське звання.

В свою чергу, керівник групи прикарпатських слідчих, які працювали в зоні АТО, старший лейтенант міліції Михайло Стрипа порадив усім присутнім міліціонерам перевірити себе в умовах військовий дій, бо "там чоловіки стають справжніми чоловіками". Також він зауважив, що радий з того, що завдяки їх слідчій роботі чимало людей вдалося визволити з ворожого полону.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: