fbpx

"Івано-Франківськтеплокомуненерго" реконструює котельні та готується до зими

Суспільство 09:55, 31.05, 2018

На теплових районах ДМП "ІФТКЕ" іде напружена робота з підготовки до нового опалювального сезону 2018/2019.

На тепловому районі "Позитрон" комунальники повністю виконали ремонт теплової магістралі в районі вулиць Стуса – Миколайчука (за ТЦ "Арсен"). На вулиці Івана Павлі ІІ, 20 виконуються земляні роботи для усунення пориву тепломережі діаметром 219 мм, яка не витримала гідравлічного випробування. На початку вулиці Симиренків у тепловій камері виконується заміна зношеної труби і коліна, які не витримали гідравлічного випробування, повідомляє прес-служба підприємства.

На тепловому районі "Пасічна" виконується заміна зношених труб тепломагістралі діаметром 108 мм в районі будинку на Пулюя, 3. Зупинено роботу однієї з найпотужніших котелень обласного центру, що на вулиці Тролейбусна, 40 а для проведення планових ремонтних робіт на цьому об’єкті теплоенергетики.

На тепловому районі "Дорошенка" нині проводиться ремонт транзитних мереж, що проходять під житловими будинками. В районі, що на вулиці Сорохтея, виконується обсяг робіт з підготовки до гідравлічних випробувань. Завершуються планово-ремонтні роботи в котельні, що на вулиці Чорновола, 47а. Вже наступного понеділка, 4 червня, планується здача цього об’єкта на лінійку готовності.

Спеціалісти київської фірми ТОВ "Гранд-Арма" виконують проектні роботи з реконструкції котелень на вул. Чорновола, 47а та Матейка, 34а з метою збільшення їхньої потужності, аби у новому опалювальному сезоні надійно надавати централізовану теплову енергію споживачам від цих об’єктів теплоенергетики і прилеглим вулицям.

Роботи з підготовки до зими тривають.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: