fbpx

Прикарпатський національний університет ім. В. Стефаника долучився до "різдвяного флешмобу" у мережі. ВІДЕО

Стиль життя 21:33, 29.12, 2016

Щоби взяти участь у різдвяному флешмобі, який шириться мережею, досить зібратися втрьох.

Запрошення до участі у відеоакції в мережі поширив франківець Роман Голод: 

"Нехай колядки повноголосо звучать в українських домівках, оселях, у навчальних закладах… усюди, де живуть і працюють добрі люди… Хай цьогорічне колядкове відлуння збереже тисячолітню традицію, і, щонайважливіше, українців у ній…

Щоб долучитися до акції, потрібно небагато:
1. Зберіться гуртом (мінімум утрьох) 
2. Заспівайте (як умієте, але щиро й з настроєм) колядку і зафіксуйте все у відеоформаті (за допомогою будь-яких доступних технічних засобів) 
3. Оприлюдніть запис у соціальній мережі (Фейсбук) зі скопійованим текстом і подаруйте ініціативу на поширення колядкового настрою іншим потенційним "гуртам" (освітнім закладам чи їхнім підрозділам, науковим установам, музеям, бібліотекам, фірмам, родинам і т. д.) 

P. S. Колядуємо аж до Стрітення)) Пам’ятаймо, КОЛЯДА ЄДНАЄ, бо у ній із правіку закладена ідея взаємної любові, святвечірній вогонь якої зігріває душі усіх, хто був і є близько чи далеко від дому… КОЛЯДА ОБЕРІГАЄ, бо віддавна радісна звістка колядників про народження Бога була благословенням господарів на добру долю і мир".

 

До "різдвяного флешмобу", як називають ініціативу її учасники, долучилися передовсім виші – Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича; Дрогобицький державний педагогічний університет імені Івана Франка та Івано-Франківський національний медичний університет.

Раніше до різдвяного флешмобу долучився молодіжний хор "ОСАННА" церкви Царя Христа у Франківську, який переспівав "Щедрика" по-гуцульському.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: