fbpx

Івано-Франківський медуніверситет пережив "тюльпанову лихоманку". ФОТО

Суспільство 20:52, 09.03, 2018

Свято весни в ІФНМУ відзначили не без впливу гендера.

В ІФНМУ зі Святом весни чоловіки вітали жінок квітами та подарунками – книжками, солодощами, листівками. 

Щодо кафедральних колективів, то за традицією чи просто з нагоди настання весни і "тюльпанової лихоманки",  квітами були обдаровані всі дівчата та жінки, йдеться на сайті університету.

Увага, турбота, несподівані сюрпризи на кафедрі інфекційних хвороб та епідеміології – то вже традиція. За оберемком тюльпанів на одній з фотографій впізнали асистента кафедри Андрія Процика.

"Навіть якщо скасують це свято, все одно будемо вітати дівчат і жінок нашого колективу. Можливо, виберемо для цього інший день… Проте ми точно знаємо, що вони чекають від нас сюрпризів, і аж ніяк не можемо понизити планку, – говорить Андрій Процик. – Наша жіноча частина колективу вітає чоловічий склад нашої кафедри 14 жовтня, в День захисника України, і це дуже зміцнює стосунки в колективі".

Не обійшлося без солодощів. "Хоча робочий графік в нас напружений щодня, передсвяткові дні – не виняток, адже пацієнтів завжди багато. Все ж час на увагу та приємні сюрпризи одне для одного знаходимо, – каже Андрій Процик. – Не встидаємося цього, навіть гордимося, що маємо таку нагоду".

Усіх працівниць вишу, студенток, асистенток, поважних доценток, професорок, ветеранок університету привітав увесь чоловічий склад адміністрації вишу.

Ректор Микола Рожко додав: "Таке свято має бути насамперед в душі кожного з нас. А наші матері, бабусі, сестри, колеги у колективах не тільки сьогодні, але й постійно мають бути обдаровані нашою чоловічою увагою і турботою".

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: