fbpx

Івано-Франківський міський суд помістив під варту підозрюваного у контрабанді наркотиків

Суспільство 12:07, 25.04, 2016

Івано-Франківський міський суд, за матеріалами УСБУ в Івано-Франківській області, визначив міру запобіжного заходу мешканцеві Львівської області, 1984 року народження, якого підозрюють у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 305 Кримінального кодексу України (контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів, вчинена організованою групою).

Судом було встановлено, що групою осіб, до якої входив житель Пустомитівського району Львівської області, було досягнуто злочинної домовленості щодо переміщення через митний кордон України з приховуванням від митного контролю прекурсорів в особливо великих розмірах з метою їх використання для виготовлення та виробництва психотропних речовин і їх подальшого збуту.

Як вказується у клопотанні, з метою викриття та припинення протиправної діяльності зазначеної особи 20.04.2016 року співробітники Управління СБ України в Івано-Франківській області провели огляд ручної поклажі і серед продуктів харчування, які знаходились у поліетиленовому пакеті підозрюваного, виявили та вилучили: 140 таблеток "Cirrus"; 28 таблеток "Dorota" SR, а також 769 таблеток, які знаходились у картонній коробці від прального порошку.

Згідно з висновком експерта МВС, надані на дослідження 769 таблеток білого кольору містять прекурсор, обіг якого обмежено і стосовно якого встановлюються заходи контролю – псевдоефедрин.

Врахувавши всі обставини та матеріали справи та те, що вказаний злочин має значну суспільну небезпеку, Івано-Франківський міський суд ухвалив визначити підозрюваному міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Розмір застави визначити в межах 378 розмірів мінімальної заробітної плати в сумі 520 884 гривні.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: