fbpx

"Івано-Франківський м’ясокомбінат" експортуватиме продукцію в Азербайджан

Економіка 16:13, 25.05, 2016

Головне управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області витримала серйозний екзамен – аудит Державної служби ветеринарного нагляду Республіки Азербайджан щодо здійснення контролю за якістю та безпечністю сировини та продукції, яка випускається на ПАТ "Івано-Франківський м'ясокомбінат".

Ветеринарні спеціалісти управління безпечності та якості харчових продуктів Головного та міського управлінь Держпродспоживслужби надали результати лабораторних моніторингових та досліджень періодичного контролю, повідомили КУРСу у прес-службі Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області.

Спеціалісти забезпечили повний контроль за здоров’ям тварин, дотримання ветеринарно-санітарних вимог та норм на всіх етапах виробництва.

За результатами проведеного аудиту ПАТ "Івано-Франківський м’ясокомбінат" включений в реєстр підприємств України для експорту м’ясної продукції в Республіку Азербайджан.

"Такі кроки – це позитивна заявка прикарпатського виробника на ринку м’ясної продукції далеко за межами не лише Франківщини, але й України. Такий експорт збільшує не лише дохідну частину, але дає можливість розширюватись підприємству, що сприятиме збільшенню робочих місць для прикарпатців",  відзначив   начальник Головного управління Держпродспоживслужби в Івано-Франківській області Роман Гурський.

Нагадаємо, віднедавна Державна служба з питань безпечності харчових продуктів та захисту перебрала повноваження Державної ветеринарної та фітосанітарної служби, Державної інспекції з питань захисту прав споживачів, Державної санітарно-епідеміологічної служби, які припинили свою діяльність.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: