fbpx

Франківський "Новий театр" відвідає Чернівці з двома постановками

Культура 07:58, 22.11, 2017

29 листопада до Чернівців завітає команда "Івано-Франківського Нового Театру" із двома постановками.

Про це повідомляє видання БукІнфо.

П’єса "Ігри на задньому дворі" ізраїльського драматурга Едни Мазії написана за реальними фактами про зґвалтування 14-літньої дівчинки її ж однолітками. Вистава досить провокаційна і динамічна, побудована на сьогоднішньому ритмі сучасної молоді. Вона засуджує і різко б’є по таких рисах молодого покоління як цинізм, відсутність співчуття, байдужість до ближнього, черствість серця. Мета цієї постановки в тому, щоб підлітки побачили себе з боку, прожили складну ситуацію разом з персонажами і, потрапивши в аналогічну, приймали правильні рішення… рішення, за які не доведеться відповідати перед законом. Вистава рекомендується для перегляду молоді (14+).

Друга вистава  трагікомедія про людей "Собака". За годину на сцені розгортається трагічна драма трьох живих істот: він  одвічно зайнятий обслуговувач залізничних холодильників, вона  приймальниця у закладі для утилізації тварин і собака Булька, яку чи то викинули, чи то загубили.
Чоловік привів собаку, щоб приспати, бо не має з ким її залишати під час від'їздів. Чи є в житті такі обставини, які б виправдали такий вчинок? Та чи взагалі наважиться головний герой…

  

В "Івано-Франківському Новому Театрі" переважають вистави на гостросоціальну тематику, адже що як не театр найліпше показує джерела конфліктів, які людина повинна уникати. І, до речі, можна багато чого змінити в своєму житті на краще, якщо уважно дивитися вистави. Тому франківчани щиро запрошують всіх і кожного поринути в "новий" світ театрального мистецтва.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: