fbpx

Івано-Франківський обласний військкомат закликає молодь прийти на виборчі дільниці

Суспільство 18:28, 25.03, 2019

Івано-Франківський обласний військовий комісаріат офіційно повідомив, що військові комісаріати проводити перевірку списків громадян чи інші дії під час проведення виборів Президента України на виборчих дільницях НЕ БУДУТЬ.

Повідомлення опубліковано на сторінці військкомату у Фейсбук.

"Згідно з Указом Президента №22/2019 призив на строкову військову службу відбудеться у квітні – червні 2019 року, в той час як день голосування призначено на 31 березня. Кожен громадянин України матиме право вільно та безперешкодно здійснити свій громадянський обов’язок та проголосувати на виборах Президента України згідно з чинним законодавством України. Більше того, працівники військових комісаріатів закликають молодь взяти активну участь у визначенні майбутнього країни – прийти на виборчі дільниці 31 березня та зробити свій вибір",  йдеться у повідомленні.

У військкоматі закликають прикарпатців перевіряти інформацію, яку поширюють у соціальних мережах.

"Критично ставтесь до чуток та будь-яких повідомлень, які чуєте на вулиці або читаєте у мережі Інтернет. Спростовуйте їх, якщо маєте можливість. Від вашої активної участі у громадському житті країни залежить наш спільний добробут".

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області! 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: