fbpx

Івано-франківський студент став переможцем конкурсу технологічних розробок

Суспільство 16:45, 14.12, 2018

Студент першого курсу Коледжу Університету Короля Данила Сергій Огородник став переможцем обласної виставки-конкурсу техніко-технологічних розробок.

Юнак займається винахідництвом з 7-го класу. Відвідує гурток "Конструювання транспортної техніки", який веде в ЗОШ №24 Ігор Рудик.

"На заняттях гуртка ми займаємося автотрасовим моделюванням, будуємо машини і додатково ходимо на різні виставки. Я робив із вчителем мотоцикл, допомагав із виготовленням машини Фольксваген Жук, а також зробленою із металу і дерева машиною Драгстер. У роботі ми використовуємо склотекстоліт (мідь і дерево), шукаємо потрібні моторчики, спаюємо деталі, з резини спеціальними верстатами вирізаємо шини, далі шукаємо кузов, іноді робимо його з паперу, а недавно я зробив кузов із 3D ручки", – розповідає Сергій Огородник.

Майбутню професію юний винахідник пов’язує з ІТ-технологіями. А про свою перемогу в конкурсі каже, що це не найважливіше в житті. Сергію подобається участь у конкурсі, процес роботи над моделюванням, а не сама перемога.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: