fbpx

Іванофранківці з квітами зустріли бійців батальйону "Крук", які приїхали додому на ротацію. ФОТО

Суспільство 08:30, 14.07, 2015

13 липня близько 22:00 години додому повернулися бійці 4-го батальйону оперативного призначення Національної Гвардії.

Зустріти своїх героїв, які приїхали до військової частини на вулиці Чорновола, після довготривалої розлуки прийшли родичі, друзі і просто небайдужі франківці.

Люди стояли із жовто-блакитними стягами, кульками, квітами, солодощами та зустрічали бійців під вигуки "Герої!", пише Типовий Франківськ.

"Ми вже майже рік воюємо, це третя ротація. На передовій бойовий дух зашкалює. Я б, мабуть, і не їхав звідти, але дуже важко це все витримати… Не кожному вдається. Приїхали – і настрій дуже піднявся: надзвичайно приємно, що так багато людей прийшло нас зустріти", – розповідає один із бійців Андрій.

"Ми були поблизу Артемівська. Трохи втомлені, але дуже-дуже щасливі, що приїхали додому. На щастя, повернулися всі, ніхто не загинув", – ділиться враженнями боєць Олексій.

Не приховували радості родичі та друзі, які приїхали зустріти своїх близьких.

"Я на тата чекав так довго. Сильно хвилювався і дуже радий, що він нарешті повернувся", – каже син одного із героїв Євген.

Привітати вдома бійців приходили не лише близькі, але й просто небайдужі франківці.

"Я не чекаю ні родича, ні друга. Просто купила квіти і прийшла. Віддам їх першому ж герою, з яким зустрінуся поглядом. Хочеться подякувати, що своєю спиною затуляють нас від ворогів", – пояснила жінка.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: