fbpx

Іванофранківці збираються видати повне ілюстроване видання Джима Моррісона

Культура 15:15, 30.05, 2015

Творчі ентузіасти Івано-Франківська на спільнокошті Велика Ідея проводять збір коштів для нового літературного проекту з видання повного ілюстрованого зібрання віршів Джима Моррісона.

Для реалізації проекту необхідно зібрати сто тисяч гривень на конкурсі від Нескафе, інформує Галка. Підтримати проект можна за посиланням.

Переклад здійснить відомий український поет і перекладач Мірек Боднар, знаний художній редактор Ярослав Довган працюватиме над редаґуванням. Видання також міститиме вісімнадцять ілюстрацій – по одній до кожного з розділів, які намалює талановитий графік Кіріл Кіріллов. Координатор проекту Христина Михайлюк також займатиметься редагуванням перекладу. Всі члени команди проживають у місті Івано-Франківську, що дасть можливість ефективно та швидко працювати над проектом.

Для видання книжки буде створено видавництво "П’яний корабель", що в подальшому займатиметься виданням світової поезії.

"Ми хочемо, щоб книжка Джима Моррісона стала візитною карткою нашого видавництва та задала хороший тон та якісні орієнтири у виданні поезії в Україні. Цільовою аудиторією проекту, а згодом і видавництва є всі поціновувачі справжньої поезії світового рівня та книжкові естети. Зокрема, сподіваємося, що зібрання творів Джима Моррісона приверне увагу молодого українського креативного класу, а також прихильників старого доброго року і бунтарського духу 60-х років", – стверджує Христина Михайлюк.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: