fbpx

Іванофранківці зможуть взяти участь в кліматичному турі "Генерація Е"

Стиль життя 15:21, 05.10, 2014

Українська Молодіжна Кліматична Асоціація (УМКА) організовує тур містами України, щоб навчити екологічно свідому українську молодь впроваджувати проекти і знайти однодумців, які готові долучитися до кліматичного руху. Дводенний тренінг у рамках освітнього туру з розвитку активістів "Генерація Е" відбудеться 18-19 жовтня в Івано-Франківську.

До тренінгу долучаться екоактивісти з різних міст України: Хмельницького, Києва, Львова, Рівного. На зустріч завітає волонтер з Європи.

Програма тренінгу відповідає меті туру – допомогти людям, які прагнуть бути рушійною силою змін, втілити екологічні задуми у реальні ініціативи, залучити й активізувати зусилля молодого покоління для захисту довкілля, раціонального користування енергоресурсами, попередження змін клімату. Саме тому УМКА проводить тренінги з організації екологічних проектів у різних містах України. Програма кожного навчального заходу адаптується з урахуванням екологічної ситуації регіону, відповідно до рівня підготовки, запитів і потреб учасників на основі попереднього опитування і досвіду проведених тренінгів "Генерація Е".

Основні блоки: загальна інформація про зміни клімату і можливості впливу для попередження й адаптації, аспекти енергоефективності, робота над проектом, взаємодія у команді, необхідні навички та ресурси, планування довгострокової діяльності. 

"Генерація Е" розвиває екологічних активістів у сучасному, позитивному, молодіжному форматі – заради майбутнього у гарній країні на безпечній планеті! Орієнтовна кількість учасників –  25-30 осіб.

Тренінговий тур вже побував у Полтаві, Львові, Рівному, Чернівцях, Тернополі, Вінниці.

Відбір здійснюється на основі анкетування. Охочі взяти участь у тренінгу можуть заповнити анкету до 15 жовтня 2014 (включно):

Довідково:

Українська молодіжна кліматична асоціація (УМКА), (англ. – YUCA) є неурядовою організацією соціально-екологічного спрямування, ключова галузь – зміни клімату, попередження, адаптація. Заснована у 2013 році.

Основні проекти: "Бери і роби" – кампанія практичних екоінтервенцій, щорічний освітньо-практичний форум "Енергія змін" (Power Shift), мережа центрів популяризації ідей і пратики сталості, "Стале життя" – практичний експеримент з низьковуглецевого способу життя та ведення домогосподарства в Україні, тренінги, тур з розвитку активістів "Генерація Е".

 
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: