fbpx

Іванофранківців призовного віку закликають з'явитися до військкомату

Суспільство 14:30, 04.04, 2016

Відповідно до Закону України "Про військовий обов'язок і військову службу", Указу Президента України від 29.03.2016 року № 122/2016 "Про звільнення в запас військовослужбовців строкової служби, строки проведення чергових призовів та чергові призови громадян України на строкову військову службу у 2016 році", розпорядження міського голови Івано-Франківська від 01.04.2016 №179-р проводиться призов громадян на строкову військову службу.

Явці на призовну дільницю Івано-Франківського міського військового комісаріату для призову на строкову військову службу до Збройних Сил України та інших військових формувань України підлягають громадяни України чоловічої статі, які визнані придатними за станом здоров’я до військової служби в мирний час та яким до дня відправлення у військові частини виповнилося 20 років, а також старші особи, які не досягли 27-річного віку і не мають права на звільнення або відстрочку від призову на строкову військову службу, передає прес-служба МВК.

Усі громадяни, які підлягають призову на строкову військову службу, що проживають на території міста Івано-Франківська, зобов’язані прибути в військовий комісаріат за адресою: м. Івано-Франківськ вул. Княгинин 20, маючи при собі документи, що вказані в особистих повістках. Громадяни, які не отримали особистих повісток для призову на строкову військову службу, зобов’язані прибути в міський військовий комісаріат до 15.05.16, маючи при собі документи, які засвідчують особу.

Усі особи призовного віку, які підлягають призову на строкову військову службу і тимчасово перебувають на території міста Івано-Франківська, зобов’язані негайно повернутися до місця постійного проживання та з’явитися у міський військовий комісаріат для проходження призовної комісії.

Громадяни, які ухиляються від призову і не з’являються за повісткою до військового комісаріату, несуть відповідальність згідно з чинним законодавством.

На підставі Закону України "Про військовий обов’язок і військову службу" керівники підприємств, установ, організацій та навчально-виховних закладів, незалежно від підпорядкування та форм власності, зобов’язані відкликати призовників з відряджень для забезпечення своєчасного прибуття їх на призовні дільниці.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: