fbpx

Іванофранківців запрошують вносити зміни до відкоригованого проекту генплану міста

Суспільство 16:23, 19.01, 2015

Департамент містобудування і архітектури оприлюднив відкоригований генеральний план, суміщений з історико-архітектурним опорним планом м. Івано-Франківська.

Підставою для коригування плану стало рішення сесії міської ради від 18 червня 2009 року "Про коригування генерального плану м. Івано-Франківська". На замовлення департаменту роботи виконувало львівське державне підприємство Державний інститут проектування міст "Містопроект".

За словами керівника департаменту Володимира Гайдара, з відкоригованим проектом генплану можна ознайомитися на сайті міськвиконкому (www.mvk.if.ua) та департаменту (www.dma.if.ua). Крім того, у холі МВК по вул. Грушевського, 21 розміщена інсталяція текстових та графічних матеріалів розміром три на шість метрів.

До 23 лютого департамент пропонує мешканцям міста подавати пропозиції до проекту коригування. До слова, пропозиції мають право подавати: повнолітні дієздатні фізичні особи, які проживають на території Івано-Франківської міської ради; юридичні особи, об'єкти нерухомого майна яких розташовані на території Івано-Франківської міської ради; власники та користувачі земельних ділянок, розташованих на території Івано-Франківської міської ради та на суміжних з нею територіях; представники органів самоорганізації населення, діяльність яких поширюється на відповідну територію; народні депутати України та депутати відповідних місцевих рад.

Офіційна презентація коригування генплану відбудеться 2 лютого в Центральному домі по вулиці Шевченка, 1.

Гайдар прогнозує, що міська рада затвердить генплан не раніше червня цього року.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: