fbpx

Іванофранківцям пропонують скласти аплікації про гендерну рівність та стереотипи. ВІДЕО

Суспільство 10:28, 22.03, 2018

Студентам із Бердянська запропонували скласти аплікації зі слів "гендер" та "стереотип" у рамках кампанії проти дискримінації за підтримки Міжнародного фонду "Відродження". Із серією колажів "Код: ГЕНДЕР" організатори проекту відправилися у творчий тур містами України. Розпочали його з Івано-Франківська.

Усі роботи – анонімні. До кожної аплікації автори написали тлумачення. Їх організатори виставки хаотично розмістили у виставковій залі. Дали можливість глядачам самим розшифрувати "код" автора, а потім самотужки відшукати його пояснення, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Така статистика не тішить, кажуть творці проекту. Більше того, щороку її показники зростають. У випадках сімейного насильства, наголошують фахівці, найбільше страждають діти, насамперед – у психологічному плані.

Саме тому проект зорієнтований перш за все на молодь. Власні роздуми в аплікаційній формі висловили понад дві сотні студентів із восьми навчальних закладів Бердянська. Поповнити експонати виставки організатори планують у інших містах України. В Івано-Франківську експозиція пробуде до кінця березня. На черзі – Калуш, Галич, Надвірна та Верховина.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: