fbpx

Іванофранківцям пропонують втілити свої ідеї на хакатоні

Суспільство 20:19, 18.05, 2016

20 травня в Центрі польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську відбудеться хакатон "Від ідеї до проекту: відстоюючи європейську ідентичність міста”, де за допомогою модераторів та експертів учасники перетворять свої ідеї на реальні проекти і позмагаються за отримання фінансування на їх реалізацію.

Переможцями марафону стануть три команди, які отримають сертифікати по 5000 грн для реалізації своїх геніальних ідей.

Залучені експерти – це фахівці з бізнесу, громадського сектору, культурні діячі та митці. Кожен з них є джерелом знань і практичних навичок, які вони готові передати учасникам.

Марафон організовано з нагоди святкування Днів Європи в Україні Молодіжною організацією "СТАН” (регіональним партнером програми Британської Ради "Активні Громадяни”) разом з Центром польської культури та європейського діалогу в Івано-Франківську, ініціативою "Д.О.М. 48.24” та Інформаційним Центром Європейського Союзу в Івано-Франківську.

Сертифікати на реалізацію проектів соціальної дії будуть надані в рамках операційного гранту "Active Citizens in Ivano-Frankivsk” від Британської Ради в Україні.

Умови участі:

– реалізувати проект впродовж 1 місяця після перемоги;

– мінімальна кількість учасників в команді – 3 (команда може скластись під час марафону, не обов’язково відразу мати свою команду);

– заохочуються до формування команди, в яких хоча б 1 учасник є випускником тренінгів "Активні громадяни".

Для участі у марафоні бажано заповнити аплікаційну форму: https://goo.gl/QN3AwK.

Підбиттяя підсумків та нагородження переможців хакатону, а також флеш-моб, присвячений Дню Європи, відбудуться 21 травня о 14:00 год. на Площі Ринок у місті Івано-Франківськ.

У разі питань звертайтесь за телефонами +38(099)045-81-98; +38(067)340-56-86, або ж пишіть на e-mail: activecitizensif@gmail.com.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: