fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Із Надвірнянського та Богородчанського районів медогляд пройшли 300 військовозобов'язаних

Із Надвірнянського та Богородчанського районів медогляд пройшли 300 військовозобов'язаних

10:59, 04.08, 2014

На сьогодні медичний огляд пройшли 300 військовозобов'язаних із Надвірнянщини, Богородчанщини та Яремчанщини. Робота об'єднаного районного військового комісаріату розписана по днях.

Про це йшлося на прес-конференції за участі начальника Надвірнянсько-Богородчанського об'єднаного райвійськкомату Володимира Ярмошука та першого заступника голови РДА Андрія Крицького, пише Народна Воля.

З понеділка оповіщають особовий склад військовозобов'язаних, у вівторок-середу вони проходять поглиблений медичний огляд. У четвер і п'ятницю військовослужбовців відправляють до військових частин. 

Під час третьої часткової мобілізації таких буде 5 етапів, уточнив Володимир Ярмошук. Військовозобов'язані проходять перепідготовку, бойове злагодження у військових частинах, що дислокуються в західному регіоні. Це – 80-а аеромобільна бригада (м. Львів) та 128-а бригада (м. Мукачево Закарпатської області). І тільки після того, як частина буде готова до виконання завдань, воїнів відправляють до місця призначення.

Під час цього етапу часткової мобілізації пріоритет надають, зокрема, тим, хто уже відслужив у ЗСУ, має військову спеціальність і за станом здоров'я може проходити знову військову службу в Збройних силах України.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: