fbpx

Ізраїльська компанія готова переробляти сміття на Прикарпатті

Суспільство 19:25, 10.08, 2016

Про це йшлося під час зустрічі заступника голови Івано-Франківської ОДА Ярослава Паранюка з Комерційним Аташе Посольства Держави Ізраїль в Україні Елізабет Соловйовою та представниками компанії "NegevEcology" Моті Дананом й Елі Бен-Сімоном.

На зустрічі обговорили напрямки розвитку економічних відносин області з регіонами Ізраїлю, а також перспективи модернізації комунального господарства Івано-Франківщини, зокрема будівництво сміттєпереробного заводу.

"Наразі шукаємо інвестиційні компанії, які би змогли реалізувати на території області проекти, пов’язані із переробкою твердих побутових відходів. Сподіваємося, що досвід, який має ваша компанія у цій сфері, допоможе вирішити  проблему із утилізації та переробки сміття", – звернувся до представників ізраїльської компанії Ярослав Паранюк.

Іноземці розповіли про діяльність своєї компанії та окреслили можливі шляхи реалізації проекту та терміни отримання ефекту від діяльності.

"NegevEcology" є однією із найбільших фірм Ізраїлю, яка займається побутовими відходами. Щоденно на її заводах переробляється до 60 млн тонн різного сміття: муніципального, промислового, сільськогосподарського. Це майже половина всіх відходів, які акумулюються на ізраїльських полігонах. Продуктами переробки стають добрива, електроенергія, біогаз. У процесі сортування також виокремлюють сировину, яку згодом продають іншим країнам.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: