fbpx

Ізраїльські журналісти знімуть проморолик для Івано-Франківська

Суспільство 17:43, 11.04, 2016

Сьогодні міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків провів офіційну зустріч з Послом Держави Ізраїль в Україні Еліавом Бєлоцерковські. Вони обговорили підписання угод про партнерство з ізраїльськими містами, можливість залучення інвестицій.

"Нас цікавить Ваш досвід у напрямку безпеки міст у стані війни, а також допомога в адаптації Івано-Франківська до стандартів "smart city", – наголосив перед гостями Руслан Марцінків, передає прес-служба МВК.

Еліав Бєлоцерковські зазначив, що сприятиме створенню групи ізраїльських спеціалістів, які б вивчили Івано-Франківськ з точки зору моделі "розумного міста".

"Ізраїль вже 8 років перебуває у стані перманентної війни. Але ми продовжуємо жити і навіть розвивати свій економічний потенціал. Тому, думаю, у цей час для українських міст буде цікавим наш досвід організації безпеки у населених пунктах. Ми часто запрошуємо делегації з України для ознайомлення з системою нагляду і контролю в ізраїльських містах",  розповів посол.

Як перший крок у налагодженні співпраці у рамках святкування Дня міста команда ізраїльських журналістів відзніме проморолик для інвестиційної та туристичної реклами Івано-Франківська.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: