fbpx

Кабмін передав Івано-Франківському окружному адмінсуду приміщення площею 4,5 тисяч квадратів

Суспільство 16:47, 25.08, 2016

Кабмін передав в управління Державно судової адміністрації приміщення площею 4472,41 кв. метри для Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

За ініціативою Державної судової адміністрації України на засіданні 23 серпня 2016 року Кабінет Міністрів України схвалив постанову про "Деякі питання Українського державного конструкторсько-технологічного інституту транспорту АПК".

Згідно з постановою, до сфери управління ДСА України передано частину будівлі по вул. Незалежності, 46 у м. Івано-Франківську загальною площею 4472,41 кв. метри для розміщення Івано-Франківського окружного адміністративного суду.

Це приміщення суд орендує вже шість років. У 2010 році Міністерство аграрної політики України надало РВ ФДМУ дозвіл укласти з Івано-Франківським окружним адміністративним судом договір оренди вільних приміщень в будинку інституту. Тоді керівництво УДКТі агротрансу звинуватило керівництво суду у захопленні приміщень та викликали слідчо-оперативну групу міліції, яка їх опечатала. У свою чергу працівники суду викликали спецпідрозділ "Грифон" та представника РВ ФДМУ. Вони домоглися того, що оперативники зняли наклеєні ними паперові стрічки з печатками і впустили їх до приміщення.

До того часу Івано-Франківський окружний адміністративний суд працював у приміщенні на вулиці Шевченка, яке орендував у приватної особи. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: