fbpx
  • Головна
  • Новини
  • Кабмін виділив 5 мільйонів гривень на Галицький та Калуський райони

Кабмін виділив 5 мільйонів гривень на Галицький та Калуський райони

18:39, 22.05, 2017

На звернення народного депутата України Віктора Шевченка від 11 квітня 2017 року з державного Фонду соціально-економічного розвитку Кабінетом міністрів виділено кошти на важливі соціальні об’єкти Калуського та Галицького районів загальною сумою 5 мільйонів гривень.

Зокрема, у Галицькому районі кошти підуть на ремонт системи опалення приміщення Сапогівського НВК та капітальний ремонт приміщення дошкільного навчального закладу "Сонечко" в селі Бринь, інформує прес-служба нардепа Віктора Шевченка.

В Калуському районі буде розпочато будівництво школи в селі Боднарів, проведено ремонт Народного дому в селі Старий Угринів, замінено вікна в Томашівській ЗОШ І-ІІ ступенів, проведено капітальний ремонт внутрішніх санвузлів в Монастищанській ЗОШ І-ІІІ ступенів та ремонт харчоблоку в Староугринівській ЗОШ І-ІІІ ступенів.

"Я недаремно особисто відвідую населені пункти області. Саме під час робочих поїздок ми формуємо перелік головних проблем та працюємо над їх вирішенням. Після останніх візитів побачили, що дуже багато проблем в освітянській галузі. Саме на їх вирішення і спрямували наші зусилля. Діти мають вчитись у нормальних умовах, адже від цього залежить їхнє здоров’я та засвоєння матеріалу, а в подальшому від цих дітей залежить доля України. Звичайно, все й одразу не вирішити, але поступово, крок за кроком, системно працюючи над проблемними питаннями, зможемо суттєво покращити життя мешканців нашого краю", – наголосив Віктор Шевченко.

1

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: