fbpx

Кафедра Інформаційно-телекомунікаційних технологій та систем ІФНТУНГ відзначила 50-річчя. ВІДЕО

Суспільство 08:33, 21.06, 2017

У ногу з часом та з перспективою у майбутнє. Кафедра Інформаційно-телекомунікаційних технологій та систем Університету нафти і газу святкує півстолітній ювілей.

Попри поважний вік, вона сучасна та повністю оснащена. Тут готують провідних спеціалістів у сфері ІТ-технологій. Умови для навчання – ідеальні, стверджують викладачі кафедри. Єдине, що потрібно від студентів, – бажання вчитися, йдеться в сюжеті ТРК "Вежа".

Студенти мають можливість працювати з новітнім апаратно-програмним забезпеченням. Кафедра співпрацює з провідними зарубіжними фірмами, які приймають майбутніх ІТ-фахівців на оплачуване стажування. Не лише в Україні, а й за кордоном.

А це – лабораторія автоматизованих систем керування і промислових телекомунікацій. Її створили з особливою метою. Аби студенти готувалися до міжнародних проектів.

На базі кафедри організована й ціла ІТ-академія. Її створили два роки тому. Спільними зусиллями Університету та відомої багатонаціональної корпорації комп’ютерних технологій. Торік набрали першу групу студентів. 3 та 4 курсів.

Більше того, старшокурсники академії мають можливість пройти стажування в ІТ-відділі Верховної Ради України. Адже головний акцент навчання викладачі кафедри зводять до реальної роботи в реальному часі. Втім, кажуть, аби стати професіоналом у сфері інформаційних технологій, необхідно йти ще й на крок попереду.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: