fbpx

Калоші для мера – укропівці закликають міських урядників якнайшвидше взятися за ремонт доріг. ФОТО

Наша історія 14:11, 14.03, 2018

Депутати-укропівці вирішили допомогти міському голові якнайшвидше взятися за ремонт доріг. Тому принесли до ради калоші.

Такий подарунок, кажуть, символічний. Проте має спонукати мера не сидіти у своєму кріслі, а братись за роботу.

"У місті немає ділянки дороги, на якій би не було болота. Вовчинецька, Мазепи, центральна частина – усе в ямах. Тоді як ремонти мали закінчитись вже давно. Тому ми хочемо подарувати меру калоші, аби він не сидів у кабінеті, а щодня ходив на ці об’єкти. І зрештою, аби він виконав свою обіцянку щодо "ремонтів уже з понеділка", які ніяк не розпочнуться", – сказав укропівець Мстислав Тарас.

Укропівці кажуть, у місті чимало доріг-довгобудів. Та й ті, що вже зроблені фірмами, наближеними до влади, зійшли разом зі снігом. А чинна влада цього наче й не помічає.

"Більшість вулиць в Івано-Франківську – у жалюгідному стані. Ні пройти, ні проїхати. Тоді як Івано-Франківськ рясніє білдбордами про "30 кілометрів доріг". Я шукав ці ділянки по всьому місту, однак не знайшов", – каже депутат від партії "УКРОП" Віталій Мерінов.

Укропівці принесли калоші до кабінету мера Руслана Марцінківа. Однак у приймальні повідомили, що той пішов у відпустку. Тому взуття вирішили подарувати Миколі Вітенку. Також запитали, чому ж мер не дотримується власних обіцянок. У заступника міського голови, за збігом обставин, саме відбувалось засідання щодо комунального господарства міста.

"Ви не повірите, ми саме переглядаємо список підрядників, які усуватимуть недоліки на дорогах", – сказав Микола Вітенко.

За словами чиновника, найближчі тижні на ремонт франківських доріг годі й сподіватись. Адже погода не дозволяє виконувати роботи. Укропівці ж запевняють: контролюватимуть дії міської влади і надалі.

На правах реклами

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: