fbpx

Калушанка викликала поліцію на сімейну сварку і вказала, де її син ховає психотропні пігулки

Суспільство 12:04, 28.02, 2019

З повідомленням про домашнє насильство вчора, 27 лютого, надвечір до поліції телефоном звернулася мешканка Калуша. Поліцейські знайшли у сина заявниці, який її ображав, пігулки психотропної дії.

Жінка поскаржилась правоохоронцям, що її 36-річний син іноді поводиться дуже дивно та ховає в кімнаті якісь таблетки. З дозволу власниці помешкання правоохоронці оглянули кімнату та в шухляді виявили два поліетиленових пакети із понад сотнею таблеток, які за виглядом скидалися на заборонені для вільного обігу, інформує сектор комунікації поліції Івано-Франківщини.

На місце події викликали слідчо-оперативну групу поліції. Виявлені психотропні речовини поліцейські вилучили та направили на експертне дослідження. Наразі поліцейські з’ясовують походження цих таблеток.

За фактом їх зберігання відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 309 Кримінального кодексу України (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту). Підозрюваному калушанину загрожує до 3 років ув’язнення.

Підписуйтеся на КУРС у Telegram та Twitter – лише найцікавіші і найважливіші новини Івано-Франківська і області!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: