fbpx

Калушанки перемогли у міжнародному конкурсі східного танцю "Isadora cub"

Культура 15:44, 06.11, 2017

З 2 по 5 листопада в Ірпіні відбувся V щорічний міжнародний конкурс східного танцю "Isadora cub". Суддями конкурсу були представники України, Сингапуру, Польщі, Італії, Іспанії, Литви, Казахстану, Франції і навіть Швейцарії.

У конкурсі взяли участь танцівниці калуської студії східного і сучасного танцю "Магія сходу", інформують "Вікна".

Доросла група «"агії сходу" у складі Галини Терлак, Тетяни Жарківської, Руслани Хромей, Ольги Жмурій, Ольги Заліської, Тетяни Кузевич завоювали два перших місця у номінації "Дорослі" – у групах «Початківці фьюжн» і "Вільна композиція".

Керівник студії Тетяна Кузевич зауважує:

"Калушанки – великі молодці, бо в кожного є сім'я, робота, і ще мільйон причин, щоб не займатись! Але ці супер-дівчата, які навіть влітку займались, тричі на тиждень, і хтось вперше став до хореографічного станка  доказ того, що головне  не боятися, хотіти, бажати, не лінуватись, мріяти і працювати. І тоді все неможливе стає реальним".

У номінаціях "Діти-початківці табла соло" і "Класичний арабський танець" юна Олександра Кузевич посіла друге місце, а її мама Тетяна Кузевич  у номінаціях "Дорослі любителі естрадна пісня" і "Табла соло"  перші місця.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: