fbpx

Калушани погрожують акціями непокори, якщо влада не візьметься ремонтувати дороги до Бурштина і Миколаєва

Суспільство 17:10, 04.06, 2015

На зустрічі голови ОДА Олега Гончарука з громадськими організаціями області калуські активісти попередили про протести, якщо до 15 червня в районі не розпочнеться ремонт доріг.

Активісти з Калуша на зустрічі з Олегом Гончаруком намагалися дізнатися, коли почнеться ремонт доріг "Калуш – Бурштин" і "Калуш  Миколаїв". "Там уже 20 років нічого не ремонтувалося",  повідомили голові ОДА люди.

"Нема грошей",  відрізав голова САД в області Микола Проців.

Представник Калуської громади повідомив, що активісти ще 20 травня подали звернення з цього приводу Олегу Гончаруку, але й досі не отримали на нього відповіді.

"Якщо до 15 червня нічого не зміниться, то громада Калущини вдасться до акцій непокори",  попередив губернатора представник громади.

Люди нарікали, що більше терпіти не можуть і готові блокувати дороги державного значення та адмінбудинок Калуської РДА.

"На Івано-Франківську область виділено 425 млн гривень. Дороги, які будуть ремонтувати, визначені Кабміном і народними депутатами, а не головою ОДА чи обласної ради",  відбивався Олег Гончарук.

Насамкінець голова ОДА закликав калушан почекати. Скільки чекати і чого саме  не повідомив.

Всього уряд на ремонт трьох доріг в Карпатському регіоні виділив 540 мільйонів, з них 340 мільйнів гривень будуть освоювати в межах Івано-Франківської області. 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: