fbpx

Калушанин на автомобілі переслідував автозлодіїв, які вкрали в нього срібну ікону

Суспільство 12:29, 28.11, 2017

27 листопада 2017 року близько 17-ї години у Калуші на вул. Винниченка двоє невідомих осіб за допомогою сканувального пристрою відчинили замки у припаркованому поруч із автобусною зупинкою автомобілі марки "Hundai Tucson", проникли у нього та викрали срібну ікону Божої Матері.

Все це бачив власник автомобіля, який почав переслідувати зловмисників на власному автомобілі та викликав на допомогу працівників поліції, інформують "Вікна" з посиланням на Калуський відділ поліції.

Автомобіль вдалося наздогнати в приватному секторі на виїзді з Калуша. Ймовірно, зловмисники повернули не туди й самі загнали себе в тупик.

За гарячими слідами патрульні Калуського відділу поліції зупинили автомобіль марки Audi А4 синього кольору з державною реєстрацією Республіки Польща.

Одному з грабіжників вдалося втекти, ще одного – затримали. Ним виявився 31-річний франківець. В автомобілі правоохоронці вилучили знаряддя для відкривання авто й інші речі, які свідчать про злочинну діяльність чоловіків.

Під час огляду затриманого автомобіля Ауді А4 було виявлено та вилучено сканер, набір викруток, фомок та викрадену ікону.

Водій автомобіля Аudi А4 затриманий у порядку ст. 208 (затримання повноваженою службовою особою) Кримінально-процесуального кодексу України.

Також вирішується питання про оголошення йому підозри у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 186 Кримінального кодексу України (грабіж, вчинений за попередньою змовою групою осіб), що карається позбавленням волі на строк від чотирьох до шести років, та про обрання затриманому міри запобіжного заходу.

На цей час проводять оперативно-розшукові заходи зі встановлення всіх співучасників цього злочину.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: