fbpx

Калушанин Олександр Гонський потрапив у склад юнацької Олімпійської збірної команди України

Суспільство 13:52, 15.09, 2018

На ІІІ літніх юнацьких Олімпійських іграх Україну представлять 55 спортсменів, 13 з яких – легкоатлети. Змагання відбудуться з 6 по 18 жовтня у Буенос-Айресі (Аргентина).

Поіменний склад команди відповідно до здобутих українськими спортсменами ліцензій для участі в Іграх і пропозицій національних федерацій з олімпійських видів спорту затвердив Виконавчий комітет Національного олімпійського комітету України, інформують "Вікна" з посиланням на федерацію легкої атлетики України. Серед легкоатлетів і калушанин Олександр Гонський, який бігтиме 1500 метрів, представляючи Україну.

Загалом у Буенос-Айресі протягом 12 днів змагатимуться 3998 юних атлетів (1999 хлопців та 1999 дівчат) віком 15-18 років з 206 країн, які розіграють нагороди у 32 видах спорту.

Нагадаємо, що українські легкоатлети свої ліцензії здобували на юнацькому чемпіонаті Європи у Дьйорі у липні цього року.

А 22 вересня у Луцьку на стадіоні "Авангард" відбудеться міжнародна юнацька матчева зустріч між збірними України, Білорусі і Туреччини.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: