fbpx

Калуське міське управління освіти заборгувало за охорону понад 60 тисяч гривень

Суспільство 17:59, 05.12, 2014

Господарський суд Івано-Франківської області зобов'язав Калуське міське управління освіти заплатити приватному підприємству "Аресконт" 62 тисячі гривень за охоронні послуги.

Між приватним підприємством "Аресконт" та управлінням Калуської міської ради укладено договір на централізовану охорону. Згідно з додатковою угодою до договору, охоронна фірма за власний кошт встановлює і передає в тимчасове користування систему сигналізації та здійснює з 22 липня 2014 р. охорону приміщень закладів освіти м. Калуша: ЗОШ І-ІІІ ст. №1, 4, 5, Центру художньої творчості дітей, юнацтва та молоді, Центру науково-технічної творчості учнівської молоді, які разом з приміщеннями шкіл м. Калуша ЗОШ І-ІІІ ст. №3, 6, СЗОШ І-ІІІ ст. № 2, НВК "ЗОШ І-ІІІ ст. №10-ліцей", ЗОШ І ст. №11, Калуська гімназія.

Суд встановив, що підприємство надало охоронні послуги на загальну суму 65 000 гривень. Однак відповідач сплатив лише 3 632,24 гривень.

Представник відповідача в судовому засіданні позовні вимоги визнав в повному обсязі та вказав, що розрахується з позивачем після погашення кредиторської заборгованості за спожиту теплову енергію.

Суд стягнув на користь ПП "Аресконт" з Калуського управління освіти 61 367,74 гривень та судовий збір у сумі 1827 гривень.

 

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту та натисніть Ctrl + Enter
Повідомити про помилку

Текст, який буде надіслано нашим редакторам: